Handelsbetingelser

Betaling:

Hos The Needle has a Point kan du betale med Dankort og Visa-Dankort

Levering:

Levering sker i de fletse tilfælde med GLS.

Fortrydelsesret:

For købte varer er der 14 dages fuld returret gældende fra varen er modtaget af kunden. Herefter er 14 dages til at returnere varen. Oplysning om fortrudt køb bedes rettet til tinewessel@email.dk . Køb kan ikke fortrydes ved at nægte at modtage/ afhente varen.

Returnering af varer:

Varer skal sendes tilbage inden for 14 dage efter forudgående aftale. Påbegyndet sy-kits tages ikke retur. Retur portoen betales af kunden som ønsker at annullere købet.

Varer der er undtaget fortrydelsesretten:

Varer der er hentet hjem særligt på kundes ønskes tages ikke retur. The Needle has a Point vil ved bestilling gøre opmørksom på herpå, i tilfælde, hvor fortrydelsesretten ikke er gældende.

Sy-kits der er påbegyndt tages ikke retur.

Varens stand ved returnering:

Varer tages kun retur såfremt de returneres i samme stand som de blev afsendt dvs sy-kits må ikke være påbegyndt -  og såfremt den handelsmæssige stand ikke er forringet.

Varen skal (efter forudgående aftale herom) sendes retur til:

The Needle has a Point 

Tine Wessel

Nitivej 11 3tv

2000 Frederiksberg

Sammen med varen skal sendes en kopi af returaftalen samt oplysninger om, hvilken konto beløbet skal refunderes til. Beløbet refunderes inden for 14 dage fra varen er kommet retur såfremt varen er i samme stand som ved afsendelse fra The Needle has a Point.