tine wessel broderi korssting theneedlehasapoint rya korssting nu broderisalonerne

A classic Bouquet

3 DAYS OF DESIGN

A classic bouquet ­- stort broderiværk af Tine Wessel

 

Oplev brodøse Tine Wessels unikke broderiværk A classic bouquet til 3 days of design 26.-28. maj 2016

hos Klassik Copenhagen, Bredgade 3, København K

 

Broderi og traditionelle håndarbejdsteknikker bliver udforsket og udfordret af brodøse Tine Wessel til dette års 3 days of design. I et særligt rum i Klassik Copenhagens nyindrettede lokaler kan man opleve hendes overdimensionerede værk, A classic bouquet, hvor hun folder sig ud med udsøgte materialer fra Kvadrat, Saga Furs og Aarhus Possementfabrik, tilsat unikke elementer af broderi og sublimt håndarbejde. Ved udelukkende at arbejde i monokrome nuancer af grå og sort, lader hun materialer og former træde i forgrunden og give liv til det store botaniske broderiværk.

 

”En buket taler sit eget sprog og kan helt uden ord give udtryk for taknemlighed, påskønnelse, venskab, opmuntring, kærlighed og sorg. Buketten er en ofte valgt med omhu og tanke, den er et samlingspunkt og genstand for beundring og glæde. Min egen fascination af buketten og taknemlighed i al almindelighed kommer til udtryk i A classic bouquet”

– brodøse Tine Wessel

Tine Wessel vil være på stedet og vise udpluk af broderiteknikker mm. torsdag den 26. maj.

 

Håber vi ses i KLASSIK

 

Tine Wessel er brodøse og står bag det visionære broderibrand THE NEEDLE HAS A POINT. Hun arbejder og underviser fra egne broderisaloner på Frederiksberg og har udgivet bogen KORSSTING NU med 20 bud på innovative korsstingsmotiver. Hendes samarbejder tæller bl.a. Saga Furs, Kjær Weis, Cathrine Raben Davidsen, ELLE og Kopenhagen Fur. Læs mere på  www.tinewessel.dk

 

Klassik Copenhagen er er en del af det officielle eventprogram og har netop sat en daybed, designet af Poul Volther i produktion som præsenteres under 3daysofdesign. I det nye 1400 kvm showroom, viser Klassik Copenhagen desuden vintagedesign og tekstiler fra butikkens nye samarbejde med Hermès paris og Dedar. Se mere på my.eventbuizz.com/event/3daysofdesign/detail   

 

Tak til:

 

KLASSIK COPENHAGEN

SAGA FURS

KVADRAT

AARHUS POSSEMENT FABRIK

 

Skriv en tekst her

Skriv en tekst her

Skriv en tekst her

Skriv en tekst her

Everclassic.com - "har været på besøg" - hjemme hos mig

Se mere her: http://blog.everclassic.com/hjemme-hos-brodoese-tine-wessel/

FLID MARKED i Nørrebrohallen

Jeg deltager SØNDAG d. 24. april

Tine Wessel - The Needle has a Point deltager på FLID Marked i Nørrebrohallen SØNDAG d. 24. april.
Jeg har broderi-kits, min bog og originaler med - kom og kig og få en snak- du kan også høre mere om mine kurser.
Håber vi ses - invitér gerne alle Jeres venner og venners venner - der er mange gode udstillere - læs mere her:

Det åbne kunstnernetværk og udstillingsplatformen Flid inviterer d. 23. + 24.04. til forårsmarked i Nørrebrohallen, hvor 90 danske og skandinaviske udstillere sælger deres kunst, design og kunsthåndværk.

Med Forårsmarkedet vil Flid gerne skabe det uformelle møde mellem kunstinteresserede gæster og passionerede kreative iværksættere i afslappede og hyggelige omgivelser. I de rammer kan de markedsbesøgende få indblik i, hvordan udviklingen og tendenserne er indenfor de kreative erhverv, købe kunst, se de nyeste bæredygtige designs og få en snak med de passionerede kunstnere, designere og kunsthåndværkere.

Flids kunstneriske omdrejningspunkt er: Illustration, smykker, unika, brugskunst, artwear, keramik, grafik, design, kunsthåndværk, collage- og fotokunst.

Flids Forårsmarked afholdes i Nørrebrohallen på Nørrebro d. 23. + 24.04.2016 fra kl. 11-17.

Entréen koster 30kr. 
Alle er velkommen.

Nyt samarbejde med Oehlenschläger

På Textil-Messen i Vejle d. 16. januar 2016 kunne Oehlenschläger´s Eftf. og jeg præsentere vores nye samarbejde. Nye korsstingskit - og som noget helt nyt Bargello-kits. Find de nye DIY- sykits i shoppen

 

bargello, diy, sykit, tinewessel, korsstingnu, theneedlehasapoint, oehlenschläger

GODT NYTÅR

GODT NYTÅR

Så nærmer det nye år sig med hastige skridt, og jeg vil gerne sige dig tak for et fantastisk 2015!
Et år som har budt på helt nye omgivelser for The Needle has a Point - Broderisalonerne har nu eksisteret i et år - og sikke et år. Tak til alle de mange kursister der har lagt vejen forbi og har været med til at skabe en god atmosfære på de mange forskellige kurser. Jeg er stolt af Jer alle - dét ved I, for Jeres værker skal jo op og hænge på opslagstavlen, når kurset er nået til vejs ende, så vi kan beundre dem og og få nye ideer.
2015 har også budt på en bogudgivelse, hvor første oplag er ved at være solgt. Det har været overvældende med al den støtte fra: sydamerne, alle kunstnere, Fondene, Bondes Møbelfabrik, Kvadrat, Roxy/Klassik, Nortex, Turbine Forlaget, P. Wessel, Pelse Asboe, O. Oehlenschlägers Eftf, Håndarbejdets Fremme, LARM Galleri og mange flere. Men støtten stoppede ikke da bogen var udgivet - for den har fået så flotte anmeldelser, og er blevet vist i så mange forskellige medier, blevet købt af så mange (som opgave køen på biblioteket) og ikke mindst har rigtig mange flittige hænder givet sig i kast med ét eller endda flere af motiverne.
Af hjertet tak for den fantastiske støtte.
I 2015 udkom to broderibøger som jeg har oversat. Jeg har undervist på Tekstilformidleruddannelsen, på KEA og på Broderiskolen. Jeg har udført en stor opgave for SAFGA FURS og blev af FEMINA kåret som én af Danmarks 100 kvinder der inspirerer. Jeg har fået lavet en ny hjemmeside og nu er det muligt at betale med både dankort, MobilePay Online, Pay Pal og bankoverførsel - forhåbentlig opleves det som en forbedring.
Så har jeg 
lanceret et par sy-kits i eget navn og her i uge 53 havde Hendes Verden en virkelig fin omtale af dem.
 Det har været rigtig meget at se til i 2015 - det har været et fantastisk broderiår. 

Jeg håber I også vil følge med i 2016 og jeg kan fortælle at der er mange spændende nyheder og nye samarbejder på vej.....  
I uge 1 i 2016 - får du en Bargello opskrift i Sallys som jeg har designet for for Hendes Verden - det er på gaden på mandag - god fornøjelse.

Forårets broderisæson er som i ved planlagt for længst, og der er mange tilmeldinger allerede - kig forbi www.tinewessel.dk og se om der er noget for dig.

De bedste ønsker for et fantastisk nytår sender jeg til Jer alle.

GODT NYTÅR

----------------------------------------

NEWS / NYHEDER FRA TINE WESSEL

Embroidery samples for SAGA FURS / Broderiprøver fra SAGA FURS 2015

Femina hylder 100 danske kvinder der inspirerer dem - uge 41, 2015

Tak til Femina for at pege på mig som en af de 100 kvinder der inspirerer dem - i kategorien 100% Kreativ

Fredagsmarked d. 12. juni i Broderisalonerne

tinewessel, theneedlehasapoint, thereissomethingaboutyou, broderi, broderiundervisning, begynderbroderi, korstingsbroderi, korssting, korsstingnu

Interiør - korsstingspude designet for Fru Zippe

Fredag d. 12. juni kl. 16.00 - 20.00 åbner jeg Broderisalonerne, Nitivej 2, st, 2000 Frederiksberg for et fredagsmarked. Du vil kunne købe  og bestille de sykits jeg har designet for Fru Zippe. Garn, ophæng og stramaj til rya. Korssting NU bogen kan købes og jeg signerer gerne. Sykits til alle puderne i Korssting NU kan købes eller bestilles. Der ud over sælger jeg prints, originale papirbroderier og originaler til særpriser. Husk kontanter eller mobile Pay - visse ting kan betales via min hjemmeside, mens I er i Broderisalonerne.

Fredagsmarked: 15 % på alle original broderier - gælder også ved bestilling og forudbetaling af originaler. 25% på alle originale papirbroderier. Det gælder både A3 og A4 - med og uden ramme. 50% på alle prints. Kig evt. forbi min facebookside facebook.com/theneedlehasapoint - der vil du kunne finde mange af dem.

korssting nu, tine wessel, the needle has a point, turbine, korssting korssting nu, tine wessel, the needle has a point, turbine, korssting

KORSSTING NU

KORSSTING NU når kunstindustri møder korssting Det kan være meget dekorativt at brodere på papir eller fotos. Denne aften introduceres I til, hvordan man broderer på papir uden at beskadige papiret. Vi syr flere små eksperimenter og du kan efterfølgende skabe dine egne personlige kort eller billeder. theneedlehasapoint

når kunstindustri møder korssting
– af Tine Wessel


20 DIY værker – portrætter & opskrifter

Udkommer 15. april
 
Du får mønstre og opskrifter på 20 puder du selv kan sy.


Korssting NU indeholder mønstre for både begyndere og øvede brodøser.


En step-by-step vejledning guider dig sikkert igennem hele processen.

KORSSTING NU

Indenfor håndarbejdsområdet er korssting den store nye trend. I bogen “KORSSTING NU” møder du 20 af tidens hotteste designere, kunstnere og kunsthåndværkere, der hver har udvalgt ét af deres værker, som forfatteren har omsat til korssting. De fantastiske motiver ligner på ingen måde de korsstingsmønstre, vi plejer at se i traditionel korssting. En indretning i DR-Byen, en grafisk illustration og et tapet er bare et par eksempler på, hvad du vil møde. Du får mønstre og opskrifter på 20 puder du selv kan sy. Korssting NU indeholder mønstre for både begyndere og øvede brodøser. En step-by-step vejledning guider dig sikkert igennem hele processen.


Via smukke portrætter og mini interviews får du også historien bag værkerne og du kan blandt andet møde: Kunstneren Anika Lori, designeren Yvonne Koné, tatovøren Gitte Klebejn, duoén bag livsstilbutikken STILLEBEN og kreatøren Marianne Eriksen Scott-Hansen.
Om forfatteren:


Tine Wessel er brodøse og står bag firmaet THE NEEDLE HAS A POINT. Hun er uddannet tekstilformidler med speciale i kulturel formidling og broderi. Hun har på få år fået sat spark i det gamle håndværk og har på unik vis tilført broderiet et moderne og eksperimenterende touch. Bolig- og Interiør magasinerne har allerede fået øje på hende og viser jævnligt værker og sy-kits fra brodøsens hånd.


Tine underviser i broderi på flere skoler og i egne broderisaloner og har blandt andet udført jobs for Kopenhagen Fur, kunstneren Cathrine Raben Davidsen, Prime Time Kommunikation og har broderet en forside for modemagasinet ELLE.